با سلام خدمت تمامی اساتید انجمن
قبل از هرچیز باید بگم چون من عضو جدیدی از این انجمن هستم و دقیقا نمیدونستم کجا باید سوالاتم رو بپرسم ، فکر کردم که اینجا جای پرسیدن سوالام هست پس اگه اشتباها اینجا تاپیک زدم از مدیران میخام که تاپیک رو منتقل کنند ...
خوب حقیقش اینه که چند روز پیش دست یکی از دوستان که iPod Touch 3rd Generation داشت با این محصول تا حدودی آشنا شدم و من وقتی باهاش کار کردم خیلی لذت بردم و تصمیم گرفتم که یکی بخرم ، اما قبل از خرید یه سری سوال دارم که ممنون میشم دوستانی که نسبت به این موضوع آگاهی دارن راهنماییم کنن
1 - چه تفاوت هایی بین نسل سوم و چهارم iPod Touch وجود داره و کدوم بهتره ؟ ( هرچند میدونم که نسل چهارم پیشرفته تره اما آیا امکاناتی که داره ( به جز دوربین، که من اصلا نیازی به دوربین ندارم ) ارزش این رو داره که پول بیشتری بدم ؟ )
2 - آیا مقاله ای کامل و جامع به زبان فارسی وجود داره که به طور کامل نسل سوم و چهارم رو مقایسه کنه ؟ ( ممنون میشم اگه دوستان چنین مقاله ای رو دارن لینکش رو بزارن )
3 - من شنیدم جیلبریک کردن باعث میشه که App Store اصلی iPod Touch از کار بیفته و یه App Store جدید بعد از جیلبریک کردن ساخته میشه و عملا دسترسی به App Store اصلی Apple قطع میشه ! چنین چیزی صحت داره ؟
4 - قیمت iPod Touch 8 GB نسل سوم و چهارم در حال حاضر چقدره ؟ و آیا مدل 8GB نسل سوم همچنان تولید میشه و نوش تو بازار هست ؟
5 - حدودا قیمت جیلبریک کردن چقدره ؟
6 - جیلبریک رو تایید میکنید و آیا با جیلبریک کردن میتونم بازی ها و برنامه ها رو به صورت رایگان نصب کنم ؟
و در آخر از دوستانی که پست میدن تقاضا دارم که اگه اطلاعات اضافی ای در رابطه با iPod Touch دارن ، بیان کنند تا نه تنها من بلکه تمام دوستان بتونن استفاده کنن
پیشاپیش سپاسگزار از توجهتون![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندي ها (Bookmarks)